Om / Kontakt

I august 2018 var jeg ledsager under EM for ungdom 2018 i sjakk. Da jeg kom hjem fra dette arrangementet skrev jeg en kort omtale av turneringen som jeg hadde fulgt på tett hold som ledsager.

Samtidig tenkte jeg at dette sikkert kunne være starten på en personlig blog fra sjakkens indre liv. Som ivrig sjakkspiller (dog en fullstendig amatør som stadig drømmer om å bli en habil klubbspiller) reiser jeg rundt på en god del turneringer sammen med min datter som også er en ivrig sjakkspiller. I tillegg er jeg involvert i barnesjakk gjennom klubb og forbund. Mine skriblerier her inne vil nok først og fremst gi noe til familie og venner. Men kanskje kan andre også finne glede eller interesse i noen av de tingene jeg ender opp å skrive om.

Det meste av det jeg skriver om her inne handler om partier og turneringer som involverer meg selv, min datter eller andre jeg følger tett i sjakkmiljøet.

Det du må være klar over er at mitt sjakkfaglige nivå er særdeles lavt. Så her inne finner du tanker og idéer som på langt nær holder høyt nivå. Men de fleste av oss er jo faktisk glade amatører som aldri vil klare å bli mesterspillere , så kanskje er mine tanker likevel av interesse for noen.

Ikke nøl med å kontakt meg om du lurer på noe!